Caravans

Caravanonderhoud

Na een periode van intensief gebruik staat een caravan vaak lange tijd stil. Stilstaan zorgt voor achteruitgang. We raden daarom aan om regelmatig een BOVAG Caravan onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Regulier onderhoud aan uw caravan zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft, veiliger op pad kan en helpt bovendien groter onderhoud voorkomen. Naast de merken Adria en Kip Caravans, verrichten wij onderhoud aan alle merken.

Veilig & vertrouwd

U kunt uw caravan met een gerust hart overdragen aan onze vakmensen. In de moderne werkplaats voeren we grote en kleine reparaties uit, controleren we caravans op vocht en lekkages en voeren we diverse montages uit, zoals het plaatsen van movers en airco’s. Wanneer er niet aan gewerkt wordt, staat uw caravan veilig op een afgesloten terrein met camerabewaking.

Kosten caravanonderhoud

Onderhoud aan caravans is maatwerk. Voor een goede kostenschatting kunt u het beste contact met ons opnemen. We bespreken vooraf het kostenplaatje, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U betaalt, dus u bepaalt!

Reparaties voeren wij alleen uit voor bestaande klanten en in combinatie met onderhoud.

Bent u klant? Plan dan tijding uw onderhoud in. Dit voorkomt tussentijdse reparaties in het kampeerseizoen.

Bel voor een afspraak: 0318-252430