In 1958 werd de basis gelegd voor wat zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare naam in de Gemeente Ede; Van der Werf. Het bedrijf startte in de mobiliteitsbranche en was tot 2019 o.a. dealer van het merk Peugeot.

Een nieuw tijdperk

Sinds 2010 is Van der Werf ook actief in de recreatiesector. Dit begon met de verhuur van campers en het aanbieden van onderhoud aan opbouw én techniek. Deze tak van ons bedrijf groeide langzaam door en zo raakten we verslaafd aan alles wat met kamperen te maken heeft. Dit onderdeel was oorspronkelijk geïntegreerd in het Peugeot-dealerbedrijf, waardoor het weleens passen en meten was met de beschikbare ruimte. Zo ontstond het idee voor een zelfstandige recreatieonderneming. Met als insteek alles rondom recreatie onder één dakgeschoolde campermonteurs voor de beste kwaliteit en medewerkers met een hart voor kamperen, is dit “nieuwe” bedrijf zo ontstaan.

Mensen maken het verschil

Richard van de Pol en Matthieu Dammers zijn dagelijks te vinden in en om het bedrijf.
U helpen bij uw zoekopdracht, bemiddelingsverkoop of camperverhuuraanvraag zijn maar een greep uit de dagelijkse werkzaamheden. Max Franssen houdt zich bezig met alles wat er in onze moderne werkplaats afspeelt.  Met BOVAG-certificering én de RDW-erkenning verzorgen we al het nodige onderhoud aan uw camper, caravan of vouwwagen.