Bemiddeling

VERKOOPBEMIDDELING EN INKOOP

Overweegt u om uw camper of caravan te verkopen? Daar kunt u nog best uw handen vol aan hebben. Het bepalen van de waarde, het ontvangen van potentiële kopers, onderhandelen over de vraagprijs. Waarschijnlijk staat de caravan of camper ook langere tijd voor de deur, of juist op een locatie verder weg zoals in een stalling. Al met al tijdrovende klus. Van der Werf Recreatie kan hierbij helpen via verkoopbemiddeling of directe inkoop van uw caravan of kampeerauto.

✔ Aantrekkelijke voorwaarden
✔ Haal het meeste uit uw verkoop
✔ Eerlijke prijs en snel geregeld

Verkoopbemiddeling

Kiest u voor verkoopbemiddeling, dan gaan wij voor u op zoek naar een koper. We nemen hierbij het hele verkoopproces van u over: we inspecteren vooraf de staat van de camper of caravan, spreken een minimumprijs met u af, ontvangen geïnteresseerden en onderhandelen met hen over de prijs. Biedingen worden altijd eerst met u overlegd voor we overgaan tot verkoop. Ondertussen kunt u lekker achteroverleunen en wachten tot de camper een nieuwe eigenaar heeft!

✔ Professionele hulp bij de verkoop en ervaren onderhandelaars
✔ Geen tijd kwijt aan bezichtigingen
✔ Ontvang de beste prijs voor uw camper of caravan

Inkoop van campers & caravans

Duurt verkoopbemiddeling u nog te lang? U kunt uw camper of caravan ook direct aan ons verkopen. Met directe verkoop heeft u meteen de opbrengst in handen. Wij gaan vervolgens op zoek naar een nieuwe eigenaar, maar u heeft er geen omkijken meer naar en bent verzekerd van een snelle koopovereenkomst.

Bel of kom langs om de mogelijkheden te bespreken!