Onze mensen maken het verschil

Opgeleid, toegewijd en met alle kennis van de nieuwste technieken in huis, zorgen wij ervoor dat uw camper, caravan en aanhanger in topconditie blijven.

  • BOVAG-gecertificeerd
  • RDW-erkend
  • Dealer van Adria, Sun Living en Kip Service Partner
  • Gaskeuring G607
  • STEK-aircoservice
  • TÜV Tempo 100

Onze prijzen zijn transparant: we bespreken vooraf het kostenplaatje zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U betaalt, dus u bepaalt!

Maak een afspraak

Onze service gaat verder dan alleen onderhoud en reparaties. Schade aan uw camper of caravan kunnen wij bemiddelen van A tot Z. Dat betekent professioneel herstel van schroefbare schades in eigen beheer en een samenwerking met meerdere partijen voor plaatwerkherstel en spuiten.

Bel voor hulp bij uw schade: 0318-252430

Met een Camper Check lopen we uw camper volledig na en voeren we ook meteen de verplichte apk-keuring uit. In onze moderne werkplaats verzorgen we reparaties, periodiek onderhoudkeuringen zoals de apk en montage van accessoires. Onze ervaren monteurs zijn bovendien specialisten in het verhelpen van elektrische storingen.

De apk-keuring van uw camper is alleen mogelijk in combinatie met onderhoud.

Na een periode van intensief gebruik staat een caravan vaak lange tijd stil. Stilstaan zorgt voor achteruitgang. We raden daarom aan om regelmatig een Caravan Check (met BOVAG-rapport) te laten uitvoeren. Regulier onderhoud aan uw caravan zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft, veiliger op pad kan en helpt bovendien groter onderhoud voorkomen.

Voor aanhangwagens is een apk niet verplicht, maar veilig de weg op kunnen is natuurlijk wel belangrijk. Van bagagewagen tot tandemasser en van vouwwagen tot tenttrailer: onze ervaren monteurs zorgen dat uw aanhanger in optimale staat is.

Gebruikt u de aanhanger intensief of sporadisch, bijvoorbeeld tijdens vakanties? We passen het onderhoud van uw trailer aan op wat er nodig is. Denk aan het zorgen voor:
– banden met de juiste draagcapaciteit & voldoende profiel;
– goed werkende remmen / verlichting;
– een vloer die zijn specifieke lading veilig kan dragen (bijv. vervangen van slecht hout in een paardentrailer of aanhanger).

Dé specialist in BOVAG-camperonderhoud

Camper onderhoud
Caravan onderhoud
Kip service partner
########

Blijf op de hoogte!