Over ons

Van der Werf Recreatie

In 1958 werd de basis gelegd voor wat zich heeft ontwikkeld tot een betrouwbare naam in de Gemeente Ede; Van der Werf. Het bedrijf startte in de mobiliteitsbranche en was tot 2019 o.a. dealer van het merk Peugeot.

Een nieuw tijdperk

Sinds 2010 is Van der Werf ook actief in de recreatiesector. Dit begon met de verhuur van campers en het aanbieden van onderhoud aan opbouw én techniek. Deze tak van ons bedrijf groeide langzaam door en zo raakten we verslaafd aan alles wat met kamperen te maken heeft. Dit onderdeel was oorspronkelijk geïntegreerd in het Peugeot-dealerbedrijf op de Keesomstraat in Ede, waardoor het weleens passen en meten was met de beschikbare ruimte. Zo ontstond het idee voor een zelfstandige recreatieonderneming. Met als insteek alles rondom recreatie onder één dak, geschoolde camper- & caravanmonteurs voor de beste kwaliteit en medewerkers met een hart voor kamperen, is dit “nieuwe” bedrijf op de Niels Bohrstraat 26 in Ede, zo ontstaan.

Mensen maken het verschil

Wij helpen u graag bij uw zoekopdracht, bemiddelingsverkoop of camperverhuuraanvraag. Tevens beschikken wij over een eigen werkplaats en beschikken wij over een BOVAG-certificering én de RDW-erkenning voor onderhoud aan campers, caravans en vouwwagens. Met een gedreven en compact team, die zich als doel heeft gesteld om u veilig en comfortabel van iedere reis te laten genieten. Kennis maken? Kom gerust eens op de koffie!